Tel: +36307889496 Hétfő-péntek 8:00-16:00 | info@bluebelltextil.hu

 

VISSZASZÁMLÁLÁS!!
30% kedvezmény KUPONKÓD: kedd
29% kedvezmény KUPONKÓD: szerda
28% kedvezmény KUPONKÓD: csutortok
27% kedvezmény KUPONKÓD: pentek
26% kedvezmény KUPONKÓD: szombat
25% kedvezmény KUPONKÓD: vasarnap
minden teljes árú termékre!

Tel: +36307889496 Hétfő-péntek 8:00-16:00 | info@bluebelltextil.hu

 

VISSZASZÁMLÁLÁS!!
30% kedvezmény KUPONKÓD: kedd
29% kedvezmény KUPONKÓD: szerda
28% kedvezmény KUPONKÓD: csutortok
27% kedvezmény KUPONKÓD: pentek
26% kedvezmény KUPONKÓD: szombat
25% kedvezmény KUPONKÓD: vasarnap
minden teljes árú termékre!

Rólunk

Üdvözöljük a Bluebell Textil webáruházban!

Otthonunk kialakításakor legtöbbször a bútorokra kiválasztására helyezzük a legnagyobb hangsúlyt, de mindenki tudja, hogy igazán a kiegészítőktől lesz barátságos, otthonos és egyedi a tér. A belső terek megváltoztatásához, új karakter megadásához vagy a dekorációnak az évszakhoz és a jelenlegi tendenciákhoz történő hozzáigazításához nem kell a falakat újrafesteni és bútorokat azonnal cserélni. 
A jól megválasztott ágytakaróval, függönnyel vagy díszpárnákkal rengeteget dobhatunk a lakás, illetve az adott helyiség hangulatán.

Ha kiváló minőségű termékeket keres, értékeli az eleganciát és a praktikumot, akkor Ön a megfelelő helyen van. A választékunkban olyan egyedi szövetek találhatók, amelyek egyedülálló stílust kölcsönöznek a belső térnek. A lakástextíliák széles választékát vonzó áron és kiváló minőségben kínáljuk. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink egyedi igényeihez igazítsuk ajánlatunkat. A szatén ágyneműink garantálják Önnek a kényelmes, kellemes alvást, a frottír törölközőink puha, lágy érzetet biztosítanak a használat során, és a függönyeink és díszpárnáink tökéletesen illeszkednek a belső terek kialakításhoz. Az ajánlat nemcsak elegáns, de praktikus textíliákat is magában foglal. Ezek közé tartoznak többek között a törölhető ágytakarók, gumis lepedők, bolyhos takarók.
Célunk, hogy az általunk forgalmazott minőségi termékek hosszútávon megfeleljenek az Ön igényeinek és elvárásainak.
Webáruházunkban kizárólag csak az EU-ból származó termékeket áruljuk.

Ismerkedjen meg a részletes ajánlatainkkal!

Lakásból otthon: Fedezze fel lakástextil webáruházunkat!

Manapság az emberek nemcsak megjelenésükkel szeretnének egyediséget képviselni, hanem otthonuk látványvilágával kapcsolatban is arra törekednek, hogy az minél jobban visszatükrözhesse személyiségüket, stílusukat. Ezzel kapcsolatban bármilyen megoldásra nyitottak, azonban a manapság kapható lakberendezési termékkel igazi kihívást jelent megteremteni az emberek számára személyes, egyedi környezetüket. Ha Ön is már rengeteg lakberendezési áruház kínálatát átböngészte, és nem talált például olyan lakástextíliákat, amelyek valójában visszatükrözik személyiségét, ne kutasson tovább, fedezze fel lakástextil webáruházunk kínálatát!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy ahány vásárló, annyiféle személyiség létezik, ehhez igazodva igyekeztünk kialakítani lakástextil webáruházunk választékát. Ez azt jelenti, hogy gazdag kínálatot biztosítunk a vásárlóknak, ahol a klasszikus stílustól kezdve a legmodernebb, legmerészebb irányzatokig bármit megtalálhat, így többé nem jelenthet problémát az önkifejezés az otthon látványvilágával kapcsolatban sem.

Lakástextil webáruházunkba érdemes mindig visszatérni, ugyanis a lakberendezési trendeknek megfelelően mindig kedvező újdonságokkal is megörvendeztetjük a vásárlókat, így, ha például Ön otthona egyediségének kifejezését az új megoldásokban látja, erre is biztosítunk lehetőséget.

Sokan azt gondolják, hogy az igényes és önkifejező otthon kialakításához mélyen kell a pénztárcájukba nyúlniuk. Ha lakástextil webáruházunk mellett dönt, egyszer s mindenkorra elfelejtheti ezt a gondolatot, ugyanis termékeink vételárával azt szeretnénk lehetővé tenni, hogy ne az anyagiak befolyásolják a harmonikus és egyedi otthon kialakítását. A kedvező árak mellett állandó akciókkal is találkozhat webáruházunkban, úgy juthat minőségi lakástextíliához, hogy még pénzt is spórolhat!

Az egyedi, különleges otthon nem álom többé! Legyen szó igényesen kidolgozott ágytakaróról, függönyről, plédről vagy díszpárnáról, lakástextil webáruházunkban mindent megtalálhat. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!