Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom
Menü

Sötétítő függönyök

A megfelelően kiválasztott függönyök a gyönyörű ablak dekoráció kulcsfontosságú elemei. A belső tér függönyének kiválasztásakor minden bizonnyal sok gyakorlati és esztétikai megfontolást vesz figyelembe, amelyek között a szín az egyik stratégiai pozíció. A függöny színe gyakran a kiválasztás alapvető kritériuma. Egy jól megválasztott sötétítő függönnyel felöltöztethetjük a szobákat és otthonosabbá tehetjük a belső tereket. Kiemelhetjük azok előnyeit ill. elrejthetjük hibáit.

Hogyan válasszuk ki a nappali függönyét?
A függöny színének megválasztásakor számos tényezőt figyelembe kell venni, például: a falak színét, a belsőépítészet stílusát, területét, sőt a szoba napfényének szintjét.

A békés, egészséges alvás lehetővé teszi számunkra, hogy regenerálódjunk, lazítsunk, energiát nyerjünk. Befolyásolja a jó közérzetet szép megjelenésünket. Nem kell meggyőzni senkit arról, hogy mennyire fontos az alvás az egészségünk szempontjából. Érdemes gondoskodni a lehető legmegfelelőbb alvási körülményekről, és ezalatt nemcsak az ágyunk kényelmét, az ágyneműk minőségét, a megfelelő hőmérsékletet értjük. Elengedhetetlen a csendes, sötét helyiség, amelyben alszunk és pihenünk. A sötétítő függönyök ideálisak erre a feladatra.
A függönyök ára darabonként értendő.

 

.

Rendezés:

Keresés